вівторок, 3 вересня 2024 р.

«КУШМАРДЖАК» від Сергія «Колоса» Мартинюка

Пропонуємо вашій увазі книгу Сергія «Колоса» Мартинюка «Кушмарджак». Головний герой роману – Ярослав Дорош, колишній доброволець, який дивом вижив у боях за Іловайськ. Його життєва історія – сукупність набутого досвіду, травм, переживань, почуттів, болю і втрат. Він намагається повернутися до звичного життя через роботу та пошук порозуміння з рідними, сім`єю та друзями.

Це надзвичайно цікава історія, в яку хочеться заглибитися. Вона багата різними деталями та ретроспективами, що насичують сюжет. Руйнація сім`ї, таємнича смерть, постійні флешбеки війни з привидами минулого, шлях помсти, що не лишає вибору, і почвара з дитячих жахіть, яка знову змушує головного героя з острахом вглядатися в пітьму. Час, улюблена справа і робота над застосунком із штучним інтелектом роблять своє, та цей недовгий спокій порушують нове несподіване кохання й місцевий кримінальний авторитет.

«Кушмарджак» – це історія про те, як для когось із нас травми стають пасткою, а для когось – ресурсом, щоб рухатись далі, ставати кращими й робити цей світ кращим.

Сергій Мартинюк — вокаліст і фронтмен гурту «Фіолет», співзасновник й артдиректор всеукраїнського фестивалю «Бандерштат». Автор книжок «Капітан Смуток, «Рок-н-рол», «Реп`яхи», «Король Дощу».

Книга чекає Вас у відділі краєзнавства Волинської обласної бібліотеки для юнацтва за адресою пр. Волі, 2.

#краєзнавчий_відділ


Немає коментарів:

Дописати коментар