понеділок, 18 березня 2024 р.

ПАВЛО КОРОБЧУК «ХВОЯ»


Представляємо збірку віршів поета Павла Коробчука «Хвоя», де слова виходять за межі простих висловлювань.

Кожен вірш  це маленька історія, яка розповідає про втрату, тугу, надію і кохання. Вони створюють мозаїку емоцій, яка переплітається через весь спектр людського досвіду. Автор намагається схопити те, що неможливо висловити словами, але що відчуває кожен в своєму серці.

У цій збірці поезій читачі знайдуть справжню глибину людської душі, роздуми про найважливіші аспекти нашого існування. Кожен вірш створений, щоб змусити нас відчути, пережити і знову знайти сенс у тих моментах, коли все здається втраченим. Це збірка, яка залишить слід у серцях тих, хто має сміливість подивитися в очі болю та кохання, життя та смерті.

 

трапеза 

Я нікого не вбив. Інші заповіді порушив.

Я багато любив. І багато любити мушу.

Й лише зараз подумав, що в мене вдихнули одне

Тільки слово «дякую», ним замінюю душу.


Словом «дякую» варто закінчувати усе.

Це як липовий мед, апельсин, полуничний десерт.

І дожити своє так, щоб дякувати за прожите.

І померти своє так, щоб дякувати за смерть.


ВІДОМОСТІ ПРО ПИСЬМЕННИКА

Павло Коробчук письменник, музикант, волонтер. Автор поетичних книжок «Навій», «Мерехтіло», «Динозавр», «Кайфологія», «Цілодобово» (з Б.О. Горобчуком та О. Коцаревим), «Натщенебо», романів «Ключові клапани», «Море для шульги», книги оповідань «Священна книга гоповідань».

Навчався на відділенні сходознавства Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У сферах журналістики, SMM, digital працював на Радіо Свобода, Gazeta.ua, vvnews.info, UAINFO.ORG, «Майдан закордонних справ», «Чесно. Фільтруй суд», в Українському інституті книги, очолював департамент цифрових продуктів та соцмереж на Суспільному. Керівник комунікаційного відділу фонду «Сміливі відновлювати».

Займається електронною музикою. Автор альбомів HOROBRO (2016), ZOOVSIM (2020), ЧЕРВОНОЗЕМ (2022). В якості актора й читача віршів зіграв понад двадцять музичних вистав з гуртом The Velvet Sun за творчістю Емі Вайнгауз (Київ, Львів, Хмельницький, Тернопіль, Луцьк, Вінниця). У різні роки грав і продовжує грати на барабанах у гуртах Райдо, StroOm, Drunk&Drowned.

Збірка чекає Вас у відділі краєзнавства Волинської обласної бібліотеки для юнацтва за адресою пр. Волі, 2.

#анонс_книг

#краєзнавчий_відділ

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар