понеділок, 12 лютого 2024 р.

“Емоції керують нашим світом. Світ здається яскравим, коли ми щасливі, похмурим, коли нам сумно”.


Клуб емоційного відновлення у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва надає підтримку та допомагає людям, ефективно керувати емоціями. Зустрічі в клубі спрямовано на вираження та вивчення емоцій, розвиток емоційного інтелекту, сприяння самовиразності та взаєморозумінню. Такі зустрічі можуть включати різні діяльності, наприклад гру в імпровізацію, театр тіней, розмови у форматі "гарячого стільця" або відверте обговорення емоційних тем.

Клуб може проводити сесії спілкування, тренінги, психологічні вправи, перегляд вистав та їх обговорення, та інші активності для підтримки учасників у їхньому процесі емоційного відновлення.

Метою є створення безпечного простору для висловлення емоцій, зростання емоційної свідомості та розвитку умінь емоційного регулювання.

Сьогодні відбулася зустріч з маленькими читачами та шанувальниками театрального мистецтва з Луцького ліцею #15.

Виставу «Гретель та Гензель: крамничка підступних солодощів» /драматургиня Юлія Куліш, режисерка Анастасія Казмірчук/ зіграли юні актори Творчої студії Наталії Журавльової. Після вистави актори та глядачі зіграли пізнавальну гру «Загадайлівка».






Немає коментарів:

Дописати коментар